top of page

Teo Rösarne - Tranås

Född 2004

Mitt namn är Teo och jag kommer från Tranås. När jag var knappt 5 år gammal, såg jag Charlotte Perrelli uppträda i Tranås. Från den dagen vet jag att jag vill bli artist. Jag har tagit danslektioner genom Kulturskolan i Tranås sedan 2009. Där har jag varit med i flera stora 

dansuppsättningar som Askungen, Djungelboken och Peter Pan.

 

Jag började sjunga mycket hemma när jag var 5 år. När jag var 8 år ville jag söka till Lilla Melodifestivalen och skrev min första egna låt – ”En strålande dag”. Det visade sig då att jag inte var tillräckligt gammal för att vara med i Lilla Melodifestivalen. Då bestämde jag mig för att fortsätta att skriva egna låtar, sjunga och uppträda så mycket jag kan.

 

Hösten 2012 spelade jag in min första EP som heter ”Fredag igen”. Under våren och sommaren året efter, deltog jag i Livekarusellen 2013 och fick flera spelningar på stadsfester och festivaler i olika städer. Under hösten 2013 spelade jag in min andra EP med 5 låtar på engelska – ”Still Waiting”. Jag satte samtidigt ihop en egen dansgrupp, The JETs, för att kombinera min egen musik med originalkoreografi. Tillsammans med The JETs har jag uppträtt på olika scener runt om i Sverige.

 

Under 2013 började jag ta sånglektioner hos Marie Jakobsson på Ljuva Toner. Hos Marie har jag utöver sånglektioner även deltagit i ”Master Classes”, olika konserter och galor, samt artistlägret True Quality Camp.

Samarbetet med Marie har verkligen utvecklat min förmåga 

att sjunga och uttrycka mig på scenen.

Men det har också hjälpt mig att tro på mig själv. 

Dessutom har det gett mig mycket kompisar och bra kontakter.

 

I januari 2015 släpps FunkyKidz Hits 9 på www.funkyhitz.se  där min originallåt ”Gillar att du följer mig” blev uttagen att vara med. Jag fortsätter att göra låtar, sjunger och uppträder och siktar på att jobba som artist i framtiden.

 

Alltid vara så - Original låt

Fredag igen - Original låt

Nothing is impossible - Original låt

I Like to Dance with You: - Original låt

Let it out - Original låt

Sångcoach Marie Jakobsson
bottom of page