top of page
Tina Westerberg 
Född 1970 / Göteborg

Jag är en framåt tjej född 1970, uppvuxen i Motala, men bott i Linköping många år, ett litet tag i Skåne och bor nu lite utanför Göteborg sedan 2010 och har tänkt stanna. 

 

Jag har alltid älskat att sjunga, men var otroligt blyg i skolan och stå framför en publik var totalt uteslutet. Det var inte förrän jag kom upp i 20 årsåldern som jag vågade ta tag i min scenskräck och jag började med att sjunga i olika körer, från gospel till vanliga traditionella.

Jag hade en körledare som trodde mycket på mig, jag fick börja sjunga på bröllop och andra tillställningar. Sen dess har jag sjungit i olika coverband, i körer, på bröllop, dop, begravningar och jag bara älskar det!  När jag bodde ett par år i skåne tog jag under ett år operalektioner. Jag ville bredda mig ytterligare och provade därför det en tid. Det var riktigt häftigt! Men det är inte riktigt den musikstilen som ligger mig närmast, jag är mer för rock och musikal, även om jag gärna sjunger nån klassisk låt emellanåt.

 

När jag flyttade till Göteborg fick jag tips om en väldigt bra sångcoach. Det var Marie Jakobsson. Och hon är verkligen kanon! Hon tar fram det bästa ur mig och får mig att verkligen utvecklas. Så tacksam att jag lyckades hitta henne.

 

Och…min stora, stora dröm i mitt liv är att någon gång få vara med i en musikal eller sjunga nåt maffigt på en riktigt stor scen inför en megapublik, det vore riktigt häftigt.

You Raise Me UpTina Westerberg
00:00
Lyssna på Tina Westerberg 
 
Rise Like A phoenixTina Westerberg
00:00
I Who Have Nothing Tina Westerberg
00:00
And I Am Telling YouTina Westerberg
00:00
River Deep Mountain HighTina Westerberg
00:00
I Cant Let GoTina Westerberg
00:00
AdagioTina Westerberg
00:00
Sångcoach Marie Jakobsson
bottom of page